ZF 24

Creditorii au respins reorganizarea Spicul şi trimit compania spre faliment. Acţionarul majoritar: Vom depune contestaţie

Gheorghe Ilie, acţionarul majoritar şi directorul general al Spicul

Facem contestaţie la judecătorul sindic. Nu mi s-a oferit nicio explicaţie pentru această decizie. În faliment se va alege praful, se închide fabrica şi vor pune patru paznici acolo.

Gheorghe Ilie, acţionarul majoritar şi directorul general al Spicul Facem contestaţie la judecătorul sindic. Nu mi s-a oferit nicio explicaţie pentru această decizie. În faliment se va alege praful, se închide fabrica şi vor pune patru paznici acolo.

Autor: Gabriel Razi

01.08.2013, 19:45 560

Adunarea Creditorilor producătorului de panificaţie Spicul Bucureşti, care se află de aproape doi ani în insolvenţă, a respins ieri planurile de reorganizare înaintate de administratorul judiciar PwC şi de acţionarul majoritar al companiei, potrivit lui Gheorghe Ilie, cel care conduce de 20 de ani compania.

În consecinţă, compania va intra în procedura simplificată de faliment. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la judecătorul sindic (cel care pronunţă şi judecă deschiderea procedurii de in­sol­venţă - n. red.), care are şi posibilitatea de a cere reîn­tocmirea unui nou plan de reorganizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO