ZF 24

Cristian Ludovic Pop, antreprenorul care a fondat şi vândut lanţul de pet-shop-uri Animax, dezvoltă un nou business, o reţea de magazine de tip plafar. Sub brandul Esenţa Plant sunt disponibile peste 15 magazine, dintre care circa o treime în Bucureşti, iar restul în oraşe mari şi medii din ţară

Magazinele Esenţa Plant vând produse naturiste şi sunt deschise în centre şi galerii comerciale.

Magazinele Esenţa Plant vând produse naturiste şi sunt deschise în centre şi galerii comerciale.

Autor: Cristina Roşca

28.04.2020, 19:10 975

Antreprenorul Cristian Ludovic Pop, unul din­tre cei mai discreţi oa­meni de afaceri lo­cali, cu care nu există nicio fo­to­grafie, a fondat reţeaua de pet-shop-uri Animax, pe care a vândut-o acum circa doi ani unui fond de inves­ti­ţii britanic cu aproximativ 20 de mil­i­oa­ne de euro. La momentul acela busi­ne­ssul construit în peste 20 de ani de an­tre­pre­norul român ajunsese la 80 de magazine.

Acum, omul de afaceri dezvoltă o altă afacere, tot în retail, dar într-un alt seg­ment al acestei pieţe extrem de vaste, respectiv comerţul cu produse na­turiste.

În cazul fiecărei tranzacţii – indi­ferent de domeniu – vânzătorul are clauză în contract, stipulată de cumpă­ră­tor, potrivit căreia nu poate reveni în in­dustria din care a plecat timp de câţiva ani. Totuşi, retailul este vast, cu multe sec­toare de activitate în afară de cel de pet-shop-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO