ZF 24

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, susţine că a fost denunţat la DNA de Daniel Florea, fostul primar

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, susţine...

Autor: Petru Mazilu

29.04.2022, 14:37 567

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din Bucureşti, susţine că fostul edil şef al sectorului, actualul deputat PSD, Daniel Florea, este cel care a făcut denunţul în urma căruia a fost deschis un dosar penal de abuz în serviciu.

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost reţinut vineri dimineaţă de procurorii DNA pe aeroportul Otopeni. El a fost dus la sediul DNA.

La ieşirea din clădire, Piedone a dezvăluit faptul că are calitatea de suspect deoarece la „preluarea mandatului său, la nici trei luni de zile, nu a pus în aplicare o hotărâre a Consiliului Local.”

În plus, primarul a spus că fostul primar al Sectorului 5, Daniel Florea, este cel care a făcut denunţul în urma căruia a fost deschis dosarul de abuz în serviciu.

„Nu am dat declaraţie, denunţătorul este fostul primar, se pare că s-a denunţat singur, probabul că a fost deranjat că am scos nereguli... Nu sunt singurele denunţuri... Într-o furie, citez: mi s-a luat costiţa din fasole”, a precizat Cristian Popescu Piedone.

Numele primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, apare într-un dosar de abuz în serviciu. Ancheta vizează posibile nereguli legate de un contract cu societatea de salubrizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO