ZF 24

Cristian Rigu, Mazda: Vestul ţării se dezvoltă şi în ceea ce priveşte piaţa auto. Deschidem un al doilea dealer în Cluj pentru a ţine pasul

Cristian Rigu, Mazda: Vestul ţării se dezvoltă şi în ceea ce priveşte piaţa auto. Deschidem un al doilea dealer în Cluj pentru a ţine pasul

Cristian Rigu, country manager Mazda pentru România: La începutul anului au fost semne în piaţă din cauza devalorizării leului în raport cu euro. Din fericire, clientul s-a obişnuit rapid cu schimbarea şi a revenit asupra deciziei.

Autor: Bogdan Alecu

06.02.2019, 20:06 531

Vânzările de autoturisme din judeţul Cluj au urcat cu 35% în 2018, la aproape 3.200 de maşini, valoare peste ritmul de creştere de 20% al pieţei totale.

Piaţa auto urmează tendinţele din imobiliare, iar creşterea economică a dus la un avans pe piaţa imobiliară în partea de vest a ţării şi vânzările de maşini urmează cursul. 

„În Cluj şi în toată partea de vest a ţării se observă o creştere accentuată a pieţei auto. Avem noi proiecte, noi investiţii atrase, iar încrederea oamenilor care trăiesc acolo este mai mare în viitor, motiv pentru care tot mai mulţi se gândesc fie să-şi cumpere o maşină nouă, fie să o schimbe pe cea pe care o au acum“, a spus Cristian Rigu, country manager la Mazda pentru România.

Reţeaua din România a brandului nipon se va extinde în acest an cu două noi centre, unul în Bucureşti şi un al doilea la Cluj-Napoca, ambele pentru a acoperi cererea în creştere.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO