ZF 24

Cristian Tudorescu: Chiar dacă ar urma un nou val de îmbolnăviri cu COVID-19, businessurile sunt mai pregătite faţă de primăvară

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

24.06.2020, 17:00 94

Cristian Tudorescu, consultant financiar şi cofondator al Investors Club, spune că în eventualitatea unui nou val de infectări cu COVID-19 businessurile din România sunt mai pregătite faţă de cum erau în luna martie şi că, până la urmă, economia va coexista cu acest virus, probabil câteva trimestre.

„Chiar dacă ar veni (un noul val de îmbolnăviri - n. red.), cred că business-urile sunt mai pregătite. Am avut situaţii, inclusiv în România, şi de companii listate şi de companii nelistate care au avut situaţii de infecţii sau fabrici închise temporar. Până la urmă economia va coexista cu acest virus, nu ştim exact cât, dar probabil câteva trimestre“, spune Cristian Tudorescu la emisiunea ZF Deschiderea de astăzi, ediţia 23 iunie 2020.

Emisiunea ZF poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 9:30 pe www.zf.ro şi pe pagina de Facebook a ZF. În ultimele săptămâni mai multe state, în special cele din SUA, care şi-au redeschis porţile afacerilor închise pe fondul pandemiei, au început să raporteze creşteri ale cazurilor de îmbolnăvire, ceea ce i-a făcut pe investitori să se teamă de o revenire a virusului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO