ZF 24

CRIZA CORONAVIRUS. Life is Hard: Le oferim gratuit administraţiilor locale o aplicaţie prin care să comunice la distanţă cu cetăţenii

CRIZA CORONAVIRUS. Life is Hard: Le oferim gratuit...

Autor: Ioana Niţă

15.03.2020, 08:19 217

Compania LIFE IS HARD | Work Soft din Cluj-Napoca, specializată în dezvoltare de soluţii software, le oferă gratuit administratiilor locale din toată ţara aplicaţia CityHealth, care permite comunicarea şi relaţionarea la distanţă pentru rezolvarea problemelor pe care le pot avea cetăţenii României pe durata pandemiei COVID-19. Aplicaţia poate ajuta cetăţenii să fie conectati online cu administraţia locală şi să transmită problemele pe care le întâmpină fără a fi necesară deplasarea sau apelarea telefonică.

 

„În conditiile în care în aceste zile se recomandă o interacţiune cât mai redusă om cu om, pentru a reduce riscul de contaminare, soluţia CityHealth poate ajuta la decongestionarea lucrătorilor din administraţia publică, asigurând conectarea permanentă cu cetăţenii care au nevoie de asistenţă”, a spus Erik Barna, CEO-ul companiei LIFE IS HARD.

Prin intermediul CityHealth, cetăţenii vor putea raporta (mesaje text, poze - inclusiv cu geolocaţie) problemele cu care se confruntă în oraş sau la domiciliu şi, de asemenea, vor putea solicita mai uşor asistenţă din partea autorităţilor, inclusiv în cazul în care se află în situaţia de izolare la domiciliu şi necesită suport.

Activarea aplicaţiei se va face gratuit pentru toate administraţii publice locale şi se poate realiza în decurs de câteva minute, prin configurarea categoriilor de sesizări şi a persoanelor responsabile pentru fiecare dintre ele.

Tot prin intermediul CityHealth, administraţiile locale pot, la rândul lor, trimite către utilizatorii aplicaţiei informări de tip push notification sau inApp messages, astfel încât aceştia să fie în permanenţă informaţi despre noutăţile relevante ale momentului.

În prezent, aplicaţia CityHealth este folosită în peste 20 de oraşe din ţară, prin intermediul acesteia fiind trimise peste 11.300 de sesizări autorităţilor. În total, aplicaţia a fost utilizată până acum de către peste 26.000 de persoane.

CityHealth face parte din suita CityApps ce a fost creată pentru a îmbunătăţi relaţia dintre cetăţeni şi administraţiile locale. Suita cuprinde de asemenea şi aplicaţiile CityAlert şi CityParking.

Furnizorul de soluţii software Life is Hard | Work Soft face parte din grupul de firme Active Power Solutions (APS), controlat de antreprenorul local Cătălin Chiş.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO