ZF 24

Criza trimite angajatii ArcelorMittal Hunedoara in concediu fortat

11.11.2008, 13:14 24

Ca urmare a conditiilor de pe pietele internationale, combinatul siderurgic Hunedoara isi va opri productia timp de doua luni, cei 1.200 de angajati fiind trimisi prin rotatie in concediu, informeaza Mediafax.

"Combinatul isi va opri productia zilele urmatoare. Din cate stiu eu, ultima data cand acest combinat si-a oprit productia a fost la inceputul anilor '30, inainte de a ma naste eu. Si atunci, ca si acum, cauza care a determinat oprirea productiei a fost legata de criza economica grava prin care au trecut Statele Unite ale Americii. Oprirea productiei nu inseamna inchiderea combinatului, ci inseamna ca in acest moment nu mai avem un numar minim de comenzi care sa ne permita sa vindem productia. In acest moment, este sigur ca vom opri productia in aceasta luna. In luna decembrie exista posibilitatea sa o reluam, daca vom avea un numar minim de comenzi", a declarat, marti, corespondentului Mediafax, directorul general al SC ArcelorMittal SA Hunedoara, Remus Patan.

Despre situatia de la ArcelorMittal Hunedoara cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO