ZF 24

Cum a organizat doamna Ionescu rezistenţa de pe strada Lunguleţu, după un atac organizat al rechinilor imobiliari

Cum a organizat doamna Ionescu rezistenţa de pe strada...

Autor: Gândul

25.05.2015, 11:35 2944
Anul trecut, într-o zi de septembrie, doamna Ionescu a observat că pe strada ei din sectorul 2 al Capitalei, Aleea Lunguleţu, au început să vină foarte mulţi necunoscuţi, care se uită cu toţii la casa aflată între blocurile de locuinţe. În prima zi nu a realizat ce se întâmplă, credea că proprietarul casei, care nu locuia acolo, voia, poate, să vândă imobilul.
 
Însă numărul persoanelor venite în pelerinaj continua să crească de la o zi la alta. Atunci, curioasă să vadă ce se întâmplă cu casa dintre blocuri, doamna Ionescu l-a întrebat pe unul dintre vizitatori ce caută acolo. „Aici, se construieşte un bloc de opt etaje, doamnă”, i-a spus vizitatorul. Răspunsul a venit ca un trăsnet. „Du-te, domnule, de aici, că nu se poate, cine v-a spus aşa ceva?”, a întrebat doamna Mariana Ionescu nedumerită. Pentru că noua clădire ar fi urmat să fie ridicată la doar doi-trei metri de ferestrele unor imobile în care locuiesc peste 1.500 de oameni. O clădire care ar fi urmat să le ia, multora dintre ei, lumina zilei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO