ZF 24

Cum arată astăzi baza sportivă de la Urziceni a fostei echipe de Liga Campionilor a magnatului imobiliar Bucşaru

Cum arată astăzi baza sportivă de la Urziceni a fostei...

Autor: Pro Sport

30.09.2013, 14:19 3508

ProSport a vizitat baza de cantonament şi stadionul Unirii Urziceni, fosta echipă a lui Bucşaru. Imaginile oferă senzaţia că micul oraş nu a avut niciodată o câştigătoare de campionat în 2009

Sub protecţia anonimatului, unul dintre jucătorii care au cucerit titlul cu Unirea Urziceni a ales să vorbească despre situaţia în care a ajuns, patru ani mai târziu, clubul desfiinţat în 2011.

„Am fost acum trei luni să văd stadionul. M-am crucit! Era ca şi când nu s-ar fi jucat niciodată fotbal acolo. Am luat un titlu, am jucat în Champions League, iar terenul ăla arată mai rău decât al unei echipe de liga a V-a. Vă spun eu, e ca şi când nu am fi existat! Sper că lui Bucşaru îi merg bine afacerile şi că nu va mai trebui vreodată să investească bani în fotbal. Ar distruge din nou ceva frumos“. Declaraţia îi aparţine unui jucător care în sezonul 2008-2009 avea atârnată de gât o medalie de campion şi sărbătorea pe un gazon verde câştigarea campionatului.

„Baza de cantonament a fost dată în grija celor de la Banca Transilvania. Arată deplorabil. Nu intră nimeni acolo. Au crescut mărăcini peste tot, numai terenuri de antrenament nu mai sunt“, a declarat jucătorul.

Citiţi reportajul integral pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO