ZF 24

Cum arată investiţia de 90 de milioane de euro în IKEA Pallady cu câteva zile înainte de deschiderea magazinului. FOTO

Fotograf: Alexandra Pandrea

Fotograf: Alexandra Pandrea

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.06.2019, 11:49 4666

Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni IKEA va deschide pe 24 iunie magazinul din zona Theodor Pallady din Capitală, iar Ziarul Financiar a intrat cu câteva zile înainte de inaugurare în cea mai mare unitate IKEA din estul Europei.

Aceasta este a doua unitate deschisă de retailerul suedez IKEA pe plan local şi are o suprafaţă de 37.000 mp, aproape 10.000 de produse, 550 de locuri în restaurant, bistrou, magazinul de delicatese suedeze şi teren de joacă. Magazinul a necesitat o investiţie de aproape 90 de milioane de euro şi are circa 600 de angajaţi. Vineri angajaţii lucrau la ultimele detalii pentru pregătirea deschiderii magazinului, iar aproape toate piesele de mobilier erau aranjate.

De asemenea, în cadrul unităţii vor lucra şi aproximativ 120 de oameni din call-center-ul IKEA România.

 În plus, în cadrul magazinului IKEA Pallady va oferi şi serviciul A doua sansă, astfel încât românii îşi pot aduce mobilierul IKEA pe care îl au acasă şi pe care îşi doresc să îl schimbe, respectaâd anumite criterii. În schimbul mobilierului, ei pot primi un voucher.

Scopul acestui serviciu este de prelungire a duratei de utilizare a articolelor marca IKEA prin primirea de la clienţi şi revânzarea lor. Obiectele trebuie să fie produse IKEA, să fie complete şi în stare de funcţionare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO