ZF 24

Cum arată prima afacere a Alexandrei Copos. A muncit trei ani şi a investit 150.000 de euro

Cum arată prima afacere a Alexandrei Copos. A muncit...

Autor: Razvan Muresan

31.01.2015, 09:00 1680

Alexandra Copos de Prada, fiica omului de afaceri George Copos, a deschis cafeneaua ANA Baking Co., situată pe Calea Dorobanţilor din Bucureşti, ca urmare a unei investiţii de 150.000 de euro derulate în ultimii trei ani.

Cafeneaua-concept ANA Baking Co. este amplasată în acelaşi spaţiu unde a funcţionat anterior una dintre primele cofetării ale reţelei ANA PAN, dezvoltată de soţii Cristina şi George Copos.

ANA Baking Co. oferă clienţilor produse de patiserie, cofetărie şi mâncare „on-the-go”. „Cu acest concept nou ne propunem să câştigăm timp pentru clienţii noştri. Venim în întâmpinarea celor care trăiesc în viteză, care caută varietatea, calitatea şi prospeţimea. Soluţia pe care le-o oferim este un mix creativ de cafenea, patiserie şi mini-bistro”, a declarat Alexandra Copos de Prada, CEO al ANA PAN şi Ana Hotels. Deserturile marca ANA PAN, produsele de brutărie artizanală, cafeaua preparată în stil italian, vafe şi „îngheţata caldă de iarnă” se află printre produsele puse la vânzare în nou local, meniul fiind dezvoltat de către Ashlie Dias, executive chef al Crowne Plaza Bucharest, hotel deţinut de George Copos.

Citiţi articolul integral pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO