Auto

Cum arată şi cât costă un Bmw M4 M Performance full

Vedeţi câteva imagini cu Bmw M4 M Performance full. Galerie FOTO

Vedeţi câteva imagini cu Bmw M4 M Performance full. Galerie FOTO

Autor: Andrei Ştirbu

10.02.2015, 09:30 1847

Oare ce se întâmplă dacă intri în configuratorul BMW şi bifezi tot ce se poate bifa în materie de opţionale? Şi cum arată un BMW M4 Coupé dacă iei catalogul M Performance şi bifezi şi de acolo tot? Păi cam aşa, dacă ai portofelul suficient de gros.

BMW a publicat recent un filmuleţ cu un BMW M4 Coupé „fully loaded” cu toate accesoriile din catalogul M Performance. Probabil că n-o să vezi foarte curând pe viu un BMW M4 încărcat la maximum cu M Performance, aşa că merită să arunci o privire la clipul din josul paginii.

Catalogul M Performance este acea cărţulie specială, pentru cei cu adevărat dedicaţi spiritului sportiv, care aduce tot felul de detalii tocilăreşti BMW-ului tău M4. Asta include multă fibră de carbon - buza spoilerului faţă, ornamente de la admisia spoilerului faţă, eleron, difuzor spoiler spate, carcase oglinzi laterale, inserţii pe consola centrală şi pe tunelul median etc - şi un pic de titaniu, în care „un pic” ar însemna sistem de evacuare făcut integral din titaniu (şi semnat de Arkrapovic).

Citiţi articolul integral şi vedeţi restul imaginilor pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO