ZF 24

Cum arată un nou tip de restaurant "Vacanţa culinară". FOTO

Autor: Bogdan Alecu

31.05.2020, 11:40 498

Un concept complet nou de preparate culinare cu livrare disponibil începând cu dată de 1 iunie 2020 pentru bucureşteni şi zona de nord a judeţului Ilfov

Vacanţă Culinară este numele restaurantului care vrea să propună în fiecare zi o zonă din meniul sau unei noi destinaţii de călătorie. Inspiraţi de lipsa de mobilitate generată de pandemia cu care se confruntă întreagă lume, un grup de antreprenori locali a lansat un nou concept de meniu cu livrare, sub numele sugestiv Vacanţă Culinară.

“Astăzi Armenia, mâine Finlanda, poimâine Argentina…şi astfel, într-o singură luna, meniul Vacanţei Culinare oferă clienţilor gustul şi savoarea a peste 30 de ţări”, a menţionat Dana Petrea, cea care a iniţiat noul concept de restaurant cu livrare.

Abordarea inedită survine din faptul că Vacanţă Culinară dedică fiecare zi unei noi destinaţii şi include în meniul sau preparate ce pot fi achiziţionate în premieră locală şi strict pe o perioada de 24 de ore.

Clienţii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de peste 120 de preparate internaţionale specifice unor destinaţii renumite, pregătite după reţete autentice.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO