ZF 24

Cum au fost identificati jefuitorii bancii din Arad - si-au facut dedicatii in discoteca

24.05.2010, 15:45 129

La sfarsitul saptamanii trecute, doi barbati cu fetele acoperiteau intrat intr-o filiala a Raiffeisen Bank de pe Calea Aurel Vlaicudin Arad, iar sub amenintarea unui pistol au reusit sa ia dinsertarul unui ghiseu o suma de bani care nu a fost datapublicitatii de catre anchetatori.

Casiera a apasat butonul de alarma doar dupa ce suspectii aufugit, iar politistii spun ca pe camerele de supraveghere aleunitatii care nu avea paza umana au fost surprinsi doi barbati cufetele acoperite cu glugi.

Conform publicatiei Arad Online, politistii aradeni au reusit sa ii identifice pecei doi suspecti ca urmare a dedicatiilor pe care acestia si le-aufacut intr-o discoteca din Moneasa.

Ajunsi in statiune, Florin Ion Stepan si Valcu Ciprian Valentinar fi sarbatorit lovitura la discoteca din Moneasa.

Momentul care i-a dat de gol a fost cel in care au inceput sa-sidea dedicatii unul altuia: "Pentru cei mai tari spargatori debanci", "Pentru fratiorul meu, cel mai tare spargator de banci"etc. Dupa ce au revenit in Arad, politistii au descins lalocuintele acestora. L-au prins doar pe Stepan Florin Ion,"fratiorul" lui, "cel mai tare spargator de banci", Valcu CiprianValentin fiind de negasit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO