ZF 24

Cum evităm epuizarea şi conflictele la locul de muncă?

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Madalina Dragoi

01.06.2015, 12:02 679

Se spune că este bine să lucrezi într-un domeniu în care ai o pasiune, în aşa fel încât să faci cu plăcere şi cu mult mai multă lejeritate treaba de zi cu zi. Din păcate însă, nu toată lumea este privilegiată să facă ceea ce îi place, în foarte multe cazuri fiind vorba de alte criterii de alegere a locului de muncă.

În fiecare zi, o bună parte din timpul nostru ni-l petrecem la birou şi, tot zi de zi, se întâmplă să apară tot felul de situaţii conflictuale sau chiar crize cărora trebuie să le facem faţă.

Şi cel mai probabil le facem faţă oricum, dar mai important de atât este felul în care ne gestionăm conflictele care inevitabil apar.

Ca şi în familie, şi la birou se creează o mică societate în care sunt multe genuri de oameni cu care trebuie să ne înţelegem. La fel ca în oricare situaţie, fiecare persoană are propria personalitate, un set de credinţe, valori, caracter şi mai adăugăm şi funcţia pe care o ocupă, lucru ce îi conferă anumite responsabilităţi şi o anumită atitudine.

Citiţi detalii pe www.csid.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO