ZF 24

Cum foloseste banii "guvernul investitiilor" in an de criza. Videanu: "Ne furam caciula unul la altul"

18.01.2010, 10:29 17

"Acest Guvern este Guvernul investitiilor si al salvariilocurilor de munca ale romanilor. Prin investitii gasim solutii samodernizam infrastructura romaneasca si sa pastram si sa creamlocuri de munca", spunea premierul Emil Boc in luna mai, anultrecut, adaugand ca investitii precum modernizarea infrastructurii"vor aduce siguranta zilei de maine pentru romani /../ lucrurilevor merge in directia buna si vom putea avea in continuareresursele financiare si pentru plata salariilor si a pensiilor inRomania".

Ce s-a intamplat cu Guvernul investitiilor? Chiar daca primulministru Boc a anuntat, la finele anului trecut, ca va aloca celputin 20% din buget pentru investitii publice, se pare ca niciunleu nu va merge catre proiecte noi, scrie Gandul. Actualul Cabinet Boc pune astfel crucenoilor proiecte de investitii, preferand sa se axeze pe finantareacelor vechi, unele dintre ele incepute in anii '70, dupa cumrecunostea recent ministrul Economiei, Adriean Videanu.

Aflati de pe www.gandul.info care sunt 52 din cele mai importante proiecte deinvestitii publice ale Cabinetului Boc si cum se face guvernul cale finanteaza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO