ZF 24

Cum îi mâncau şobolanii miliarde lui Pablo Escobar

Cum îi mâncau şobolanii miliarde lui Pablo Escobar
22.08.2013, 12:44 6192

Despre Pablo Escobar s-au scris multe, unele dintre ele sunt adevărate, în timp ce altele doar exagerări. Viaţa lui este şi subiect de film, la Hollywood.

Adevărat este faptul că fostul lider columbian al cartelului Medellin a avut bani mai mulţi decât şi-ar fi dorit sau imaginat cineva vreodată. Medelin controla trei sferturi din traficul mondial de cocaină. Cariera de afacerist a început-o la 14 ani.

În timp ce alţii se străduiau să facă un minim de profit cu afacerea lor, Escobar avea un profit de 20.000%. Greu de crezut dacă nu am fi ştiut cu ce se ocupă.

Iată 5 lucruri pe care nu le ştiai despre marele lord al drogurilor Pablo Escobar:

1. Pablo şi unul dintre fraţii săi, Robert, aveau un profit anual estimat la 20 de miliarde. Problema cea mare era aceea că depozitul lor de bani era vizitat de rozătoare care îi aduceau o pagubă de 10% din avere pentru că le mâncau banii. Pe lună, Escobar cheltuia 2.500 de dolari doar pe elasticele pentru bani.

 Citiţi mai multe detalii aici

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO