ZF 24

Cum poţi să-ţi recuperezi banii pe biletele de la meciul România - Argentina

Cum poţi să-ţi recuperezi banii pe biletele de la meciul România - Argentina

Autor: Luminita Turcu

02.08.2011, 10:54 493

FRF a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, procedura derambursare a contravalorii biletelor achiziţionate la meciulRomânia-Argentina, programat iniţial la 10 august, la inaugurareaArenei Naţionale, însă anulat ulterior.

1. Solicitările de rambursare a contra-valorii biletelorachiziţionate la meciul România-Argentina se vor primi până la datade 10 August 2011 (data poştei). După această dată, niciosolicitare de rambursare nu va mai fi luată in calcul, biletelenerambursate considerându-se automat bilete valabile la meciulinaugural al Naţional Arena, România - Franţa, din data de 6Septembrie 2011, ora 21.30.

2. Cererile de rambursare a c/v biletelor la meciul România -Argentina vor fi depuse excusiv online prin completareaformularului special, ce se va găsi pe fiecare dintre cele 4site-uri evocate mai sus; nu se vor accepta spre rambursare comenziparţiale (exemplu: dacă achiziţia iniţială a fost de două bilete,se vor putea rambursa numai două bilete); banii se vor returna înaceeaşi formă în care au fost plătiţi şi vor include c/v biletelorşi a tuturor taxelor plătite în momentul achiziţionării. Nu se vaţine cont de nicio solicitare de rambursare exprimată altfel decâtprin completarea formularului de rambursare disponibil online;

3. Rambursarea banilor plătiţi la achiziţionarea online abiletelor se va face într-un termen de maxim 20 de zile de la datareturnării biletelor achiziţionate către site-ul de unde au fostcumpărate sau în termen de maxim 20 de zile de la data completăriiformularului online - pentru persoanele care nu au intrat înposesia biletelor până la data de 2 August 2011; biletele se vorrambursa pe cheltuiala expeditorului şi vor trebui să se afle înaceeaşi stare fizică în care au fost livrate; biletele care vorprezenta deteriorări fizice, vor avea înscrisuri (altele decât celescrise legal pe ele), codul de bare deteriorat, etc, nu se voraccepta la rambursare.

4. Biletele se vor putea rambursa prin două metode: prinpoştă/curier (livrare cu confirmare de primire) sau prinrambursarea fizică la sediul site-ului de unde au fostachiziţionate (adresele de rambursare sunt trecute pe fiecare siteîn parte). Ambele tipuri de rambursări se vor face exclusiv pecheltuiala expeditorului. În ambele situaţii, returnareacontra-valoarii biletelor rambursate (inclusiv a taxelor aferenteachiziţiei) se va face în termen de maxim 20 de zile de la datarambursării efective a biletelor, în aceeaşi formă în care bileteleau fost plătite!

5. Biletele care au fost rambursate deteriorate se vor analizade o comisie special constituită, în data de 17 August 2011(compusă din reprezentanţi ai ANPC, Poliţiei, FRF şi ai agentuluieconomic de unde au fost achiziţionate), iar expeditorii acestoravor fi înştiinţaţi ulterior asupra deciziei luate.

Conform frf.ro, procedura de rambursare este valabilă pentruachiziţia biletelor prin site-urilebiletefotbalonline.ro">www.biletefotbalonline.ro,bilete.ro">www.bilete.ro,www.myticket.ro, www.eventim.ro.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că a fostinformată de forul de la Buenos Aires de anularea meciului amicaldintre România şi Argentina, programat la 10 august, cu ocaziainaugurării Arenei Naţionale. Decizia AFA este unilaterală şiabuzivă şi reafirmă faptul că FRF va solicita în compensaţie daunemateriale şi morale substanţiale.

Federaţia Argentiniană de Fotbal anunţase, pe site-ul săuoficial, încă de la începutul săptămânii trecute suspendareameciului cu România, după demiterea selecţionerului Sergio Batista.Partida amicală România - Argentina era programată la 10 august, dela ora 21.45, la inaugurarea Arenei Naţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO