ZF 24

Cum s-a pierdut chiria pe un an in Ghencea in gropile de pe National Arena

Cum s-a pierdut chiria pe un an in Ghencea in gropile de pe National Arena

Autor: Sport.ro

09.09.2011, 17:22 1316

Scandalul gazonului de pe National Arena a avut ecou in toata presa din Europa. Steaua continua sa stea la mana oficialilor de la Cluj si a olandezilor care se ocupa de refacerea covorului de joc pe noul stadion. Toate astea in timp ce Ghencea sta in paragina, scrie Sport.ro.

Ceea ce parea o problema minora inainte de meciul cu Schalke s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru conducerea Stelei.

Toata presa sportiva din Europa a scris azi despre neputinta romanilor de a asigura conditii decente pentru desfasurarea unui meci de Europa League.

Un simplu covor de iarba, montat in 'bascalie' de firma lui Adrian Oprisan, a pornit furtuna la Bucuresti. Steaua a propus amanarea partidei pentru data de 21 septembrie, insa UEFA nu a fost de acord: meciul se va disputa joi, 15 septembrie, de la ora 22:00, pe stadionul CFR-ului.

"Nu mai inteleg nimic. Stiu doar ca din cauza incompetentei, in tara asta romaneasca nu mai suport sa pierd bani. 500.000 de euro ii pierd pentru un nenorocit si pentru o firma germana. Aia Max Bogl, nenorocita si nenorocitul de Oprisan.", s-a plans azi Gigi Becali.

Culmea, suma de 500 de mii de euro putea acoperi chiria pe un an pentru complexul din Ghencea (aprox. 360 de mii de euro) si chiar mai ramanea si un 'rest' de 140 de mii, care puteau fi folositi pentru alte investitii.


Asta daca Gigi Becali nu ar fi refuzat dialogul lui Ministerul Apararii pentru reinnoirea contractului de inchiriere a stadionului Ghencea.
Toata situatia jenanta in care s-a aflat clubul Steaua in ultimele zile putea fi astfel evitata, iar echipa ar mai fi beneficiat de un avantaj imens pentru meciul cu Schalke - suportul peluzelor din Ghencea!!!


Peluza Sud a anuntat in urma cu putin timp ca nu va face deplasarea la Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO