ZF 24

Cum s-a transformat un blog într-un business de peste 1 milion de euro

Cum s-a transformat un blog într-un business de peste 1...
09.04.2016, 13:15 8869

Din garderoba unui bărbat nu ar trebui să lipsească un costum negru, unul bleumarin şi unul gri. Dacă ai o şedinţă cu un grup mai mare, este mai bine să fii mai bine îmbrăcat decât restul, iar când ai o întâlnire, este bine să ştii câte ceva despre interlocutorul respectiv pentru a-ţi potrivi ţinuta în funcţie de a acestuia. Acestea sunt câteva din regulile ce stau la „baza bunului simţ vestimentar“, totodată, acestea au alimentat creşterea afacerii Sarto made to measure, ce s-a transformat dintr‑un blog într-un business de peste 1 milion de euro construit „pe măsura“ clienţilor români.

Am văzut cum şi-au schimbat oamenii atitudinea faţă de mine şi am realizat că acesta este un avantaj ce poate fi folosit“, descria Alex Drăgan prima experienţă care i-a arătat importanţa vestimentaţiei, în perioada în care era încă în liceu şi şi-a cumpărat primul sacou. „Am plătit pentru acesta 50 de lei şi am cerut şi un discount, pentru că nu avea un nasture“, îşi aminteşte Drăgan amuzat evenimentul. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO