ZF 24

Cum s-au vazut rezultatele exit-pollurilor in barurile din Centrul Istoric al Bucurestiului

06.12.2009, 21:50 31

Orele 20:30 - Barurile din Centrul Istoric alCapitalei sunt pline, destul de linistite, oamenii de la mese suntprinsi in discutii cotidiene, pe plasmele de pe pereti ruleaza fiemeciuri de fotbal, fie competitii de iarna. In O'Hara, un pubirlandez cu 11 mese, oamenii stau cu o bere neagra in fata sidiscuta ascultand pe fundal muzica celor de la Pulp.

Orele 20:59 - Barmanul schimba canalul, iartoate privirile se indreapta spre cele doua plasme. La o masa, douafete tin pumnii stransi. "Si la primul tur am mutat pe un canal destiri. Oamenii sunt curiosi", a spus Adrian, barmanul pubului.

Orele 21:00 - Pe televizoarele care au sonoruldat la minim se afiseaza rezultatele exit-pollurilor. La doua mese,tinerii isi manifesta dezamagirea. "Ai votat, ma?" - un baiat de 30de ani pune telefonul la ureche. "Sa asteptam rezultatele, poatemarja de eroare e mai mare". La o alta masa se aude "Au venit iarcomunistii la putere". Doua fete au plecat imediat dupa aflarearezultatelor. O alta tanara primeste un mesaj pe telefon si leciteste celorlalti prieteni "E clar, emigram!".

21:18 - Majoritatea oamenilor din pub reiaudiscutiile pe care le lasasera neterminate, din cand in cand isimai intorc privirile la plasme si vad reactiile candidatiilor. Pebuzele lui Mircea Geoana se citeste victorie.

21:41 - Plasmele sunt mutate pe posturisportive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO