ZF 24

Cum sa te angajezi pe un vas de croaziera si cat poti sa castigi?

Cum sa te angajezi pe un vas de croaziera si cat poti sa castigi?
05.05.2010, 10:38 878

Daca nu aveti job si va place sa calatoriti, puteti sa imbinatiutilul cu placutul si sa plecati intr-o croaziera pe ocean sau peun fluviu european.

Partea buna este ca puteti sa castigati si bani din asta. Lainceput de sezon, tot mai multe firme de recrutare vin cu oferte deangajare pe vasele de croaziera, unde puteti sa lucrati ca bucatar,barman, ospatar, camerista, maseur sau hairstylist. Singureleconditii sunt sa stiti bine limba engleza si sa aveti experienta indomeniile in care vreti sa munciti.

Site-urile de recrutare de personal care au oferte de angajarepe vase de croaziera va dau atat posibilitatea de a merge incalatorii pe ocean, cat si in croaziere mai scurte, pe fluviile dinEuropa.

De exemplu, liniile de croaziera pe ocean au trasee peste tot inlume, iar durata unui contract este de obicei cuprinsa intre sasesi zece luni. Cazarea si masa sunt gratuite, iar unele companiiplatesc zilele de concediu sau biletul de avion dus-intors pentrucei care vor sa plece acasa in perioada concediului.

Aflati la cat se ridica salariile pe asemenea vasede croaziera si ce acte sunt necesare daca doriti sa vaangajati pe www.incont.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO