ZF 24

Cutremur in PSD: Ion Iliescu il sustine pe Nastase la sefia partidului

14.01.2010, 18:44 31

Adrian Nastase poate reveni la conducerea PSD fiind unul dintrepotentialii candidati la presedintia partidului, a sustinut astaziIon Iliescu, presedinte de onoare al social-democratilor. L-assustine fara indoiala pentru aceasta functie, a spus Ion Iliescu.In toamna trecuta el l-a sustinut la prezidentiale, dupa indelungiezitari, pe Mircea Geoana care a pierdut insa cursa. Ion Iliescuare inca influenta in PSD, chiar daca detine doar o functieonorifica.

"Nastase este ancorat in prezent si este si in viitor. (...) Osa fie congres, in curand, si va fi unul dintre oamenii de baza innoua conducere a partidului", a spus Ion Iliescu.

Intrebat daca Adrian Nastase poate fi din nou presedinte al PSD,Iliescu a raspuns: "Poate. Este unul dintre candidatiipotentiali".

Intrebat daca l-ar sustine pe Nastase pentru functia depresedinte PSD, Iliescu a raspuns: "Fara indoiala".

Miron Mitrea, care si el a lasat sa se inteleaga ca ar puteacandida la presedintia PSD, s-a repozitionat astazi alaturi deNastase, afirmand ca indepartatea fostului premier, in 2006, de laconducerea partidului a fost o mare greseala.

Ieri, Nastase a criticat si el, tot pe blog, politicapartidului, afirmand ca alianta cu PD-L de anul trecut a fost oeroare majora a PSD. Nastase nu si-a ascuns intentiile de a reveniin fruntea PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO