ZF 24

CV: Mihai Constantin Seitan, 53 de ani – propus pentru Ministerul Muncii

23.10.2009, 18:38 282

A absolvit Institutul Politehnic Bucuresti - Facultatea deAutomatica si Calculatoare si, apoi, Facultatea de Matematica. Estesecretar de stat in Ministerul Muncii Familiei si ProtectieiSociale, de la inceputul lui octombrie. A fost consilier de statpentru munca si protectie sociala al premierului Emil Boc de lainceputul anului pana in octombrie. Este specialist in sistemulpublic de pensii. Este membru PD-L.

Seitan a mai fost seful Oficiul pentru Coordonarea ReformeiSistemelor de Pensii din Romania (Banca Mondiala), consultant inParlamentul Romaniei, iar din 5 octombrie 2009 ocupa functia desecretar de stat in Ministerul Muncii, Familiei si ProtectieiSociale, dupa ce in perioada februarie - octombrie 2009 a fostconsilierul de stat pentru munca si protectie sociala alpremierului Emil Boc.

Seitan a mai condus si Casa Nationala de Pensii si alte AsigurariSociale (CNPAS) in perioada februarie 2005 - mai 2007, el fiind sicoordonatorul echipei tehnice care a elaborat proiectul de Legeprivind sistemul unitar de pensii publice.
Dupa ce a parasit CNPAS, el a condus, din postura de directorgeneral, compania FINCOP Broker de Pensii Private.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO