ZF 24

Daniel Constantin, un fost sef in ministerul Agriculturii, este noul presedinte PC

28.02.2010, 16:27 50

Daniel Constantin (32 de ani), fostul sef al APIA in 2009, afost ales astazi presedinte al Partidului Conservator (PC),formatiune infiintata de omul de afaceri Dan Voiculescu.

Postul de presedinte a ramas vacant dupa demisia Danielei Popacare a renuntat la activitatea politica pentru un post in Comisiade Supraveghere a Asigurarilor.

Constantin va fi cel mai probabil secondat la conducereapartidului de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, careeste singurul candidat la functia de prim-vicepresedinte.

Secretarul general al partidului a fost ales Codrut Seres,fostul ministru al Economiei in vremea guvernului PNL-PD, care ademisionat din Guvern ca urmare a implicarii sale in afacereaprivatizarilor "strategice" din energie.

PC este singurul partid din Romania care a reusit sa intre detrei ori consecutiv in Parlament fara sa treaca pragul electoral de5%, cu ajutorul protocoalelor incheiate de fiecare data cu PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO