ZF 24

„Dar de botez“: şefii Evergent Investments, fostă SIF Moldova, îşi dau prime de 3 mil. lei. Directori şi administratori vor primi drepturi pentru 2,1 milioane acţiuni

„Dar de botez“: şefii Evergent Investments, fostă...

Autor: Tibi Oprea

07.05.2021, 00:08 114

Cei cinci administratori ai Evergent Investments (simbol bursier EVER), cea mai mare societate de investiţii financiare din România, fostă SIF Moldova, şi-au acordat recent prime sub formă de drepturi/opţiuni pentru achiziţionarea la preţul de 0 lei pe unitate a 2,21 de milioane de acţiuni EVER, echivalentul a 3,1 milioane de lei, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza unui raport publicat joi la BVB.

Stock Option Planul presupune acordarea ad­mi­nis­tra­torilor, directorilor şi angajaţilor în funcţie la 31 de­cembrie 2020 de drepturi/opţiuni pentru a achiziţiona un număr total de 3,84 de milioane de acţiuni EVER cu valoarea de 5,4 milioane de lei, la preţul de exercitare de zero lei pe unitate, respectiv 2,21 milioane pentru administratori şi directori şi 1,63 de milioane de acţiuni pentru salariaţi.

Liviu Claudiu Doroş, director general şi preşedinte, Iancu Cătălin-Jianu, director general adjunct şi vicepreşedinte, Horia Ciorcilă, Costel Ciocea şi Radu Octavian Claudiu au fost autorizaţi în martie ca membri ai Consiliului de Administraţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO