ZF 24

De ce avem nevoie de un pomelnic "sfinţit" printr-un offshore din Cipru?

De ce avem nevoie de un pomelnic "sfinţit" printr-un offshore din Cipru?
08.10.2010, 14:49 52

Românii sunt din ce în ce mai speriaţi în faţa morţii, dar maiales a vieţii. În ambele cazuri, pentru greutăţile întâmpinateexistă o soluţie spirituală - pomelnicul. Cea mai nouă şi "sigură"modă este însă pomelnicul "sfinţit" printr-un offshore dinCipru.

Dacă v-aţi gândit vreodată să depuneţi un pomelnic la obisericuţă, dar nu mergeţi pentru că nu este în drumuldumneavoastră spre serviciu, uitaţi că v-a trecut prin minte aşaceva. Acum avem la dispoziţie ceva mult mai simplu şi în acelaşitimp bazat pe facilităţile de care ne bucurăm cu toţii zilnic - newmedia, mai exact internetul, un mijloc de comunicare la modă, scrieMediafax.

Acum, direct de la birou sau de acasă, intraţi pe site-ulhttp://www.crestinortodox.ro/pomelnice/ro/şi treaba-i ca şi rezolvată!

Beneficiarii acatistelor divine oferite prin acest site trebuiesă ştie însă că pomelnicele lor vor fi citite doar la patrubiserici: Schitul Stejarul, Mănăstirea Sfântul Ioan Casian,Mănăstirea Dumbrăveni şi Mănăstirea Sfânta Elena de la Mare.

Site-ul pomelnicelor nu precizează de ce toate aceste sfintelăcaşe de rugăciune sunt din Dobrogea sau zona Mării Negre şi nuacoperă toată ţara. O legătură ar putea exista totuşi, având învedere că principalul acţionar al acestui site este tot de la...mare, respectiv este un offshore din Cipru - un stat insular dinMarea Mediterană. Citiţi mai mult despre un pomelnic"sfinţit" printr-un offshore din Cipru pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO