ZF 24

De ce dăm Like?

De ce dăm Like?

Autor: Mădălina Drăgoi

23.12.2014, 16:34 613

Un LIKE la momentul potrivit, face ziua mai frumoasă. Mai multe LIKE-uri cresc încrederea în sine, ne fac să strălucim, să ne credem mai frumoşi, mai deştepţi, mai puternici.

Sau din contră, lipsa LIKE-ului de la persoana pe care o vrem în viaţa noastră poate provoca adevărate furtuni emoţionale.

Ce facem însă când multe dintre LIKE-uri sunt “false”? Oare acordăm o importanţă mult prea mare unui simplu click? Cât de sincere sunt Like-urile? Mai putem trăi fără ele? De ce avem nevoie de Like-uri?

“Mă simt deprimată. Ce pot face să ies rapid din stare? Postez repede o fotografie pe FB. Una în care starea mea de spirit este diametral opusă cu ceea ce simt acum. Sunt frumoasă, sexy, expir şi inspir succes. Şi independentă. Da, sunt/par mai slabă.  Apăs butonul magic: “Post”.

Aştept steluţele, adică Like-urile. Hai că au început să apară. Nu doar steluţe: artificii. 1 Like pe minut. Bun! Ia să vedem cine a dat? 

Citiţi articolul integral pe www.csid.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO