ZF 24

De ce s-a sinucis Mădălina Manole. Ultimele 24 de ore ale artistei

De ce s-a sinucis Mădălina Manole. Ultimele 24 de ore ale artistei
15.07.2010, 09:27 12035

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei, când apropiaţii segândeau cum să o sărbătorească şi ce tort să-i cumpere laaniversare. Avea 43 de ani, un băiat de un an şi o lună, un soţcare o iubea, un album de lansat şi concerte de susţinut până lasfârşitul anului.

Povestea Mădălinei Manole arată acum precum un puzzle din carepiesele esenţiale s-au pierdut. Anchetatorii spun că a mai încercatsă se sinucidă şi pe 17 iunie, în timp ce unul dintre apropiaţivorbeşte despre prea mult paracetamol, luat din greşeală în timpulunei răceli. Unii amintesc despre o viaţă perfectă şi despre ofemeie ambiţioasă, frumoasă şi energică. Iar alţii spun povesteaunei vieţi izolate, a unei greutăţi ce apăsa pe sufletul artisteişi a renunţării la prieteni. Gândul vă arată cum s-au desfăşuratultimele 24 de ore din viaţa artistei.

02:00−02:30 Mădălina Manole iese din cameră. Bea un pahar depesticid, după care se prăbuşeşte pe duşumeaua din holul de laparter. Reuşeşte să scrie un mesaj de adio pe propriul telefonmobil.

05.30 Mircea Petru susţine că s-a trezit la această oră,observând că soţia sa nu se află în dormitor. După ce a strigat-ode câteva ori, a începe să o caute în vilă. Îşi găseşte soţia laparter, pe holul de lângă baie. E căzută la podea, în stare deinconştienţă.

05. 37 Mircea Petru sună la 112, cerând intervenţia unei echipede medici.
Citeşte mai multe despre ultimele 24 de ore din viaţa Mădălinei Manolepe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO