ZF 24

De la concept la produs finit: care sunt valorile din spatele mobilierului de lux

De la concept la produs finit: care sunt valorile din...
31.12.2019, 13:35 237

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/ce-valori-se-ascund-in-spatele-unui-mobilier-de-lux/

Luxul înseamnă un set de valori şi este definit prin exclusivitate, spune Diana Şucu, antreprenoarea care în urmă cu aproximativ şase ani a adus pe piaţa locală trei branduri de mobilier de lux, este vorba de Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt, toate amplasate în complexul Băneasa, pe care le operează sub umbrela Select Design by Diana Şucu. Anul trecut, businessul Dianei Şucu a ajuns la afaceri de 1,2 milioane de euro.

„Atunci când vinzi un produs de lux este important să vii la pachet şi cu elemente conexe care personalizează acel produs. Spre exemplu, la Ethan Allen mobilierul este lucrat manual în propriile ateliere din America, cu materii prime de cea mai bună calitate. Venim aşadar cu un produs ce are în spate o manufactură, iar această manufactură îi dă autenticitate produsului. Sustenabilitatea şi moştenirea brand-ului sunt alte valori importante ale unui produs de lux, care au influenţă asupra puterii de cumpărare”, a adăugat Diana Şucu.

Ea spune că atunci când achiziţionezi un produs de lux (fie că este vorba despre un inel, o geacă, o canapea sau un pantofar), ai certitudinea că te bucuri de el o perioadă îndelungată de timp.

„Mobilierul Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt, reunit sub conceptul online Select Design by Diana Şucu, este lucrat din lemn masiv, cu multă migală şi pricepere. Atenţia acordată fiecărui detaliu este evidentă de la prima privire, iar calitatea se arată după ani şi ani, când mobilierul rămâne ca la început. Clienţii Select Design by Diana Şucu vin din aproape toate judeţele ţării, indiferent de mărimea şi de gradul de dezvoltare a acestora. Serviciile pe care oferim acestora sunt complete, complexe şi includ de la consiliere gratuită în alegerea produselor şi crearea unui moodboard la livrare şi montaj”, a conchis antreprenoarea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO