ZF 24

Dedeman a investit 13 milioane euro în relocarea magazinului din Suceava

Dedeman a investit 13 milioane euro în relocarea...

Autor: Ioan Dornescu

07.07.2015, 15:40 2626

Compania Dedeman, liderul retailului local de materiale de construcţii şi amenajări interioare, a investit 13 milioane euro în deschiderea unui nou magazin la Suceava.

Magazinul este situat pe Calea Unirii şI are o suprafaţă de peste 13.700 mp. Noul spaţiu comercial, care va fi deschis vineri, îl înlocuieşte pe cel de la ieşirea spre Şcheia, deschis în 2003.

Cu o suprafaţă de două ori mai mare, o parcare de 370 de locuri şi un portofoliu dublu de produse, noul magazin a presupus şI o suplimentare a numărului de angajaţi, care a ajuns astfel la 206.

“Suntem preocupaţi să aducem la standardele noastre de astăzi fiecare magazin care a fost inaugurat cu mai mulţi ani în urmă. Atunci când acest lucru nu mai este posibil, decizia firescă este relocarea. Noul magazin din Suceava îmbină avantajele unui magazin de proximitate cu cele ale unui magazin de suprafaţă mare”, declară Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman.

Dedeman are o reţea de 41 de magazine, două centre logistice şI parc auto propriu. Compania are peste 7.800 de angajaţI şI cu portofoliu cu mai mult de 45.000 de produse, care acoperă 11 domenii.

Retailerul de bricolaj din Bacău, deţinut de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, este cea mai mare companie antreprenorială din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO