ZF 24

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc, şi-a majorat vânzările cu 14%, la 8,2 mld. lei şi bifează un profit record de 1,2 mld. lei

Antreprenori locali

Dragoş şi Adrian Pavăl

Dragoş şi Adrian Pavăl

Autor: Bogdan Alecu

24.06.2020, 19:20 4774

♦ Cifra de afaceri a Dedeman a continuat să crească în 2019 pe măsură ce reţeaua s-a extins la nivel naţional, ajungând la 50 de magazine la finalul anului trecut şi la 51 în prezent.

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc, controlat de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de peste 8,2 miliarde de lei, în creştere cu 14% faţă de 2018, potrivit datelor Ministerului Finanţelor.

Fraţii Pavăl au reuşit performanţa ca pentru al şaselea an consecutiv să adauge un miliard de lei cifră de afaceri businessului din bricolaj. Mai mult, Dedeman repre­zintă în conti­nuare mai bine de jumătate din piaţa locală de bricolaj şi prin această poziţie este una dintre cele mai mari reţele la nivel regional. În plus, Dedeman este şi cel mai valoros brand deţinut de acţio­nari ro­mâni, potrivit celui mai recent raport al Brand Finance, firmă globală independentă de evaluare şi strategie de brand.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO