ZF 24

Dedeman deschide magazin la Deva, lângă Praktiker

Dedeman deschide magazin la Deva, lângă Praktiker

Autor: Cristi Moga

12.08.2014, 00:04 5462
Compania de bricolaj Dedeman, controlată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl din Bacău, va deschide vineri al 38-lea magazin al reţelei la Deva, în judeţul Hunedoara, în imediata apropiere a parcului comercial Deva Shopping Center printre ai cărui chiriaşi se află şi compania Praktiker, unul dintre principalii competitori.
 
Acesta va fi cel de-al doilea magazin Dedeman deschis anul acesta, după unitatea inaugurată în primăvară la Sibiu, iar în următoarele săptămâni compania băcăuană va ajunge la 40 de unităţi prin finali­zarea unor noi magazine în car­tierul bucureştean Co­len­tina şi în Târgu-Jiu.
 
Deva este un oraş cu o populaţie de 56.000 de lo­cuitori, dar la mică distanţă se află şi localităţile Hune­doa­ra şi Simeria, astfel că în zona viitorului magazin De­deman trăiesc în jur de 150.000 de potenţiali clienţi. În urmă cu mai mulţi ani, Deva a fost şi în aten­ţia grupurilor Carre­four şi Bricostore, care agre­aseră deschi­derea unor magazine într-un pro­iect dezvoltat de bel­gienii de la BelRom, dar după venirea crizei această dez­voltare a fost blocată deşi o bună parte din construcţie a fost ridicată.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO