ZF 24

Dedeman isi mentine tinta de expansiune in ciuda caderii pietei

24.04.2009, 14:00 100

Reteaua de magazine de bricolaj Dedeman, al doilea mare jucator pe piata de profil dupa valoarea afacerilor, a deschis astazi primul magazin din Bucuresti, anuntand ca isi pastreaza tinta de expansiune cu pana la 30 unitati pana in 2015, cu toate ca piata este in declin anul acesta. Compania are pana in prezent 13 unitati operationale.

Vanzarile retelei Dedeman in primul trimestru au fost in scadere atata in volum cat si in valoare din cauza declinului cererii de materiale de contructii si gradinarit.

Dragos Paval, cel care detine impreuna cu fratele sau, Adrian Paval, grupul de firme Dedeman, a declarat ca va investi 25 de milioane de euro in acest an in extinderea retelei in orasele Bucuresti, Buzau si Iasi.

Anul viitor, el intentioneaza sa inaugureze alte patru unitati, prin investitii similare, in care nu sunt incluse pretul de achizitie al terenurilor si nici primul stoc de marfa.

"Acum nu mai cautam terenuri pentru expansiune. Avem deja 11 terenuri cumparate pentru expansiunea retelei dupa anul 2009".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO