ZF 24

Deloitte îşi extinde echipa de consultanţă financiară, punând accent pe echipa de investigare a fraudelor

 Lars Wiechen.

Lars Wiechen.

Autor: Roxana Rosu

30.05.2016, 12:41 1495

Deloitte România îşi extinde echipa de consultanţă financiară, Lars Wiechen preluând de la 1 iunie rolul de Partener Coordonator al departamentului.

În acelaşi timp, Radu Dumitrescu a fost promovat pe poziţia de Partener şi va coordona ramura dedicată Serviciilor în fuziuni şi achiziţii şi Serviciilor de Reorganizare din cadrul departamentului de Consultanţă Financiară.

 Lars Wiechen  şi-a început activitatea la Deloitte în noiembrie 2014 ca Partener în departamentul de  Evaluare şi Modelare a afacerilor companiei, contribuind la creşterea cu 25% a activităţii departamentului de Consultanţă Financiară.

"Consultanţa Financiară este o linie de business ambiţioasă, orientată spre viitor, ce oferă un spectru complet de servicii financiare clienţilor care se confruntă cu evenimente de business decisive, atât în perioadele de creştere economică, cât şi în cele de recesiune. Am încredere că noua echipă îşi va depăşi limitele pentru a dezvolta soluţii adaptate provocărilor climatului de afaceri actual şi pentru a se asigura că serviciile noastre aduc o valoare adăugată şi depăşesc aşteptările clienţilor noştri”, a spus Lars Wiechen.

Radu Dumitrescu s-a alăturat Deloitte ca Senior Manager în urmă cu cinci ani, contribuind la dezvoltarea continuă a business-ului şi a membrilor echipei.

Tot de la 1 iunie, noua echipă de Consultanţă Financiară a Deloitte îşi va extinde portofoliul de servicii prin alăturarea echipei de Investigarea fraudelor (Forensic), ca parte integrantă a schimbărilor din departament. Paula Lavric, Director, va continua să coordoneze echipa de Investigarea fraudelor a Deloitte, pe care o conduce de cinci ani.

"Obiectivul nostru la Deloitte este acela de a crea un impact vizibil în societate pentru clienţi, pentru angajaţi şi comunităţi. Suntem în permanentă căutare de modalităţi pentru a contribui la succesul clienţilor noştri şi oferim soluţii dedicate în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui client în parte. Am identificat o cerere tot mai mare de soluţii de consultanţă financiară, de aceea investim în creşterea departamentului de Consultanţă Financiară, ca parte a strategiei noastre globale de business", a spus Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte România.

Departamentul de Consultanţă Financiară al Deloitte România are 40 de specialişti, oferind soluţii integrate de consultanţă în domeniul finanţelor corporative şi suport în tranzacţii unui portofoliu select de clienţi naţionali şi internaţionali, atât în domeniul privat, cât şi guvernamental.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO