ZF 24

Deloitte România îşi extinde echipa de conducere prin numirea a trei noi parteneri, pe zona de audit şi consultanţă financiară

Deloitte România îşi extinde echipa de conducere prin...

Autor: Roxana Rosu

07.06.2023, 11:22 1094

Deloitte România îşi extinde echipa de conducere prin promovarea lui Andrei Cozachevici şi a lui Răzvan Ungureanu în funcţia de parteneri în cadrul practicii de audit şi servici conexe şi a lui Marius Vasilescu în rolul de partener în practica de consultanţă financiară, începând cu luna iunie 2023.

„În domeniul nostru, ne bucurăm de privilegiul de a genera un impact care este nu doar semnificativ şi durabil, ci şi foarte personal, întrucât ne deservim în mod direct clienţii şi contribuim prin abilităţile, valorile şi pasiunile noastre. Dezvoltarea de profesionişti la cele mai înalte niveluri de competenţă, de integritate şi de angajament este una dintre contribuţiile fundamentale pe care le avem în mediul de business şi în societate în ansamblu. Primirea unor astfel de profesionişti în grupul de parteneri în fiecare an este cea mai mare satisfacţie”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partener, Deloitte România şi Moldova.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro