Dezvoltator belgian de spaţii logistice WDP vrea să-şi dubleze portofoliului din România în doi ani

12 ian 2018 Autor: Mădălina Panaete

WDP, dezvoltator de spaţii logistice şi industriale, prezent in România printr-un parteneriat de tip joint venture cu omul de afaceri Jeroen Biermans, şi-a crescut participaţia în compania din România până la 80% faţă de 51% cât avea anterior Astfel, Jeroen Biermans rămâne cu 20%, dar va conduce compania în continuare din funcţia de director general, a anunţat compania.

Astfel, belgienii vor să-şi crească valoarea portofoliului de proprietăţi în România până la 500 de milioane de euro până în 2020.

La 30 septembrie 2017, valoarea portofoliului companiei în România era de circa 230 de milioane de euro, fără a lua în calcul investiţii planificate de 40 de milioane de euro destinate proiectelor actuale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
romania
, spatii
, dezvoltator
, portofoliu
, belgian
, dublare
, companie
, crestere
, director general
, prezenta
, anunt
, functie
, om de afaceri
, participatie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide