ZF 24

Discuţii de preluare în jurul Reginei Maria: turcii de la Acibadem şi Mid Europa, printre numele care tatonează piaţa de servicii medicale private

Cea mai mare tranzacţie din servicii medicale

Advent are un pachet de 80% din acţiunile Regina Maria, pe care l-a preluat în 2010, iar diferenţa de 20% este deţinută de către medicul cardiolog Wargha Enayati, fondatorul companiei. Dacă va reuşi să vândă Regina Maria la peste 100 mil. euro, Advent va realiza cea mai mare tranzacţie din piaţa de servicii medicale private.

Cea mai mare tranzacţie din servicii medicale Advent are un pachet de 80% din acţiunile Regina Maria, pe care l-a preluat în 2010, iar diferenţa de 20% este deţinută de către medicul cardiolog Wargha Enayati, fondatorul companiei. Dacă va reuşi să vândă Regina Maria la peste 100 mil. euro, Advent va realiza cea mai mare tranzacţie din piaţa de servicii medicale private.

Autor: Ioana David

19.05.2015, 14:42 1020

Procesul de vânzare a Regina Maria este coordonat de la Londra de banca de investiţii Rothschild şi reprezintă lichidarea portofoliului din România al fondului de investiţii.

Fondul de investiţii Advent Interna­ţional aşteaptă săptămâna aceasta ofertele neangajante pentru pache­tul majoritar de acţiuni ale opera­torului de servicii medicale private Regina Maria, singura afacere pe care o mai are în prezent în portofoliul din România.

Mai mulţi investitori strategici dar şi fonduri de investiţii ar urma să vină cu oferte zilele acestea, potrivit informaţiilor care există în piaţa de profil, printre aceştia aflându-se grupul Acibadem din Turcia, fondurile de investiţii Mid Europa Partners şi Warburg Pincus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO