ZF 24

Divizia locală a grupului german Siemens a prelungit cu 5 ani contractul de închiriere a spaţiului de birouri din West Gate Business District, complex dezvoltat de Genesis Property

Divizia locală a grupului german Siemens a prelungit cu...

Autor: Roxana Rosu

25.05.2023, 10:24 183

Divizia locală a grupului german Siemens a prelungit cu 5 ani contractul de închiriere a spaţiului de birouri din West Gate Business District, unde compania are sediul de 15 ani, a anunţat Genesis Property, dezvoltatorul complexului imobiliar.

Genesis Property este deţinută de Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri.

"Suntem încântaţi să anunţăm prelungirea parteneriatului nostru cu Siemens S.R.L. pentru încă cinci ani în West Gate Business District. Pentru Genesis Property este o validare a strategiei noastre de investiţii şi dezvoltare consecvente, de peste două decenii. Permanenta modernizare a clădirilor din portofoliul nostru, alinierea echipamentelor şi tehnologiilor cu cele mai înalte standarde de eficienţă energetică din industrie, cât şi instruirea continuă a personalului de servicii şi Facility Management, alimentează încrederea pentru parteneriate solide şi de lungă durată cu chiriaşii parcurilor noastre de afaceri", a declarat Liviu Tudor, Preşedinte, Genesis Property.

Grupul Siemens furnizează soluţii tehnologice în domeniul industriei, infrastructurii, transportului şi asistenţei medicale.

"Decizia noastră de a prelungi contractul de închiriere în West Gate Business District evidenţiază importanţa pe care o acordăm unei locaţii excelente pentru activitatea noastră pe termen lung. Continuăm să investim în tehnologiile inovatoare, iar West Gate ne oferă un mediu propice dezvoltării noastre într-un cadru modern şi eficient", a spus Daniel Barciuc, CEO, Siemens S.R.L.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO