ZF 24

Doi barbati, arestati la Constanta in cazul crimelor comise la comanda lui Bahaian. Cine au fost victimele, unde si cand au fost omorate?

17.01.2010, 13:27 417

Cei doi barbati audiati, in noaptea de sambata spre duminica, incazul celor patru crime comise la initiativa patronului clubuluiGloria Buzau, Sergiu Bahaian, care a coordonat o gruparespecializata in fraude macro-economice, au fost arestati preventivde Tribunalul Constanta, informeaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Constanta, instanta adecis, in noaptea de sambata spre duminica, arestarea preventivapentru o perioada de 25 de zile a lui Valentin Slepac si AdrianGrigoras, suspectati de comiterea a patru crime si a numeroaseinfractiuni economice.

Valentin Slepac si Adrian Grigoras au recunoscut in fataanchetatorilor ca au comis cele patru crime si au spus ca regretafaptele. Ei au sustinut ca au comis crimele la initiativia luiSergiu Bahaian, fiindu-le frica de acesta.

Victimele gruparii infractionale conduse de Sergiu Bahaian suntLucian Cernat, Emilian Leonte, Ionel Ulezu si Petrica Captalan,primii ucisi fiind Cernat si Leonte, a declarat, sambata, sefulDIICOT Constanta, Luarentiu Bratosin.

Potrivit sursei citate, Lucian Cernat a fost ucis in anul 2006,fiind aruncat in Dunare de pe podul rutier de la Cernavoda, dupa ceinitial a fost sedat si adus in stare de ebrietate. Emil Leonte afost omorat in anul 2008, cu mai multe lovituri de ciocan in cap,cadavrul acestuia fiind aruncat in canalul Dunare-Marea Neagra.Ionel Ulezu a fost omorat tot in anul 2008, fiind ingropat de viudupa ce fost sedat si adus in stare de ebrietate. Cadavrul sau afost gasit intr-o curte din satul Magura, comuna Cerchezu, judetulConstanta, intr-o groapa de aproximativ doi metri adancime, sub oplaca de beton deasupra careia era construit un WC. PetricaCaptalan a fost omorat in 2008, dupa ce a fost lovit in cap cu obata si ingropat imediat intr-o groapa, la aproximativ un metruadancime, deasupra cadavrului fiind pusa o placa din beton astupatacu pamant.

Mai multe despre grupul infractional condus de SergiuBahaian cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO