ZF 24

Doina Cepalis cumpără o fabrică din Botoşani şi semnează un contract de 3 milioane de euro cu un lanţ de magazine din China

Doina Cepalis cumpără o fabrică din Botoşani şi...

Autor: Cristina Roşca

09.04.2014, 00:08 1373

Doina Cepalis, antrepre­noa­rea din Paşcani care deţine grupul de firme Te-Rox ce produce scaune auto pentru copii, a preluat 50% din ac­ţiunile firmei Te-Rox Bhs Impex din Botoşani, unde a început deja să realizeze huse şi accesorii pentru scaunele auto pentru copii.

„Compania Terox Bhs Impex era unul dintre subcontractorii noştri, însă din cauza unor probleme, acţionarii – oameni de afaceri români – voiau să închidă fabricile şi să oprească activitatea. În acest context am decis să preiau un pachet de 50% din acţiuni.“ În prezent, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, compania Terox Bhs Impex este deţinută în mod egal de Doina Cepalis şi de Iulia-Mihaela Adochiţei.

Firma din Botoşani realiza în fabrica din oraş şi în punctul de lucru din Hârlău, judeţul Iaşi, genţi pentru mame şi accesorii pentru cărucioarele de copii. Printre clienţi se număra, potrivit Doinei Cepalis, şi gigantul italian Chicco.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO