ZF 24

Doliu la Microsoft: Fiul CEO-ului Satya Nadella a murit la numai 26 de ani

Doliu la Microsoft: Fiul CEO-ului Satya Nadella a murit...

Autor: Andrei Şerbănescu

01.03.2022, 12:22 3608

Microsoft Corp. a declarat că Zain Nadella, fiul directorului executiv Satya, a murit luni dimineaţă. Tânărul avea 26 de ani şi se născuse cu paralizie cerebrală, potrivit Bloomberg.

Producătorul de software a transmis prin e-mail personalului său executiv vestea morţii lui Zain. Mesajul le-a cerut directorilor să ţină familia în gândurile şi rugăciunile lor.

De când a preluat funcţia de CEO în 2014, Satya Nadella a concentrat compania pe proiectarea de produse care să servească mai bine utilizatorii cu dizabilităţi şi a citat lecţiile pe care le-a învăţat crescând şi sprijinindu-l pe Zain. Anul trecut, Spitalul de Copii, unde Zain a primit o mare parte din tratament, s-a alăturat lui Nadella şi soţiei sale, Anu, pentru a înfiinţa Catedra Zain Nadella în Neuroscience Pediatrice, ca parte a Centrului de Cercetare Integrativă a Creierului pentru Copiii din Seattle.

„Zain va fi amintit pentru gustul său eclectic pentru muzică, zâmbetul său senin şi bucuria imensă pe care a adus-o familiei sale şi tuturor celor care l-au iubit”, a scris Jeff Sperring, CEO al Spitalului de Copii, într-un mesaj adresat consiliului său de conducere, care a fost distribuit directorilor Microsoft.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO