ZF 24

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, va face parte din echipa de negociere pentru viitorul guvern

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, va face parte din...

Autor: Andreea Tobias

11.12.2020, 15:16 130

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, face parte din echipa de negociere pentru viitoarul guvern: „Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici”.

„Voi fi în grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României. Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici. Este o onoare să reprezint, la Bucureşti, valorile şi speranţele Timişoarei şi Banatului. Le mulţumesc colegilor din Alianţa USRPLUS care m-au propus şi susţinut”, a scris Fritz.

Este nevoie, mai mult ca oricând, de un executiv puternic şi stabil şi de o guvernare profesionistă, care să redea încrederea că politica poate genera soluţii pentru oameni, spune primarul.

„Sunt 4 ani în care putem să începem să reconstruim statul pe reguli clare, predictibile şi drepte, pe respect şi empatie faţă de cetăţeni. În vremurile acestea de nelinişte şi de dezamăgire faţă de politică, reflectate în absenteism şi în rezultatul votului, e o datorie să ţinem drept drumul european al României. Aceasta a fost voinţa Timişoarei exprimată la locale şi parlamentate şi mă voi asigura că nu ne vom abate niciun centimetru”, a adăugat Dominic Fritz.

Negocierile pentru formarea noului guvern încep sâmbătă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO