ZF 24

Doroftei: Bute a ales să facă din box o afacere

 Doroftei: Bute a ales să facă din box o afacere

Autor: Luminita Turcu

10.07.2011, 12:20 1106

Fostul pugilist Leonard Dorofteis-a declarat dezamăgit de meciul susţinut de Lucian Bute în compania lui Jean Paul Mendy, apreciindcă toată lumea aştepta knock-out-ul şi că Bute a făcut din box oafacere, informează www.prosport.ro.

"Toată lumea aştepta knock-out-ul,chiar şi Mendy. Îl aştepta şi până la urmă a venit... N-a fost unmeci spectaculos. Sunt dezamăgit de un singur lucru, mă aşteptam săcadă în runda a 5-a, dar a căzut mai devreme. Bute a ales să facădin box o afacere, acum poate să se şi retragă. Să zică "v-am luatbanii, la revedere!". Singura concluzie pe care o pot trage dupămeciurile lui Bute e că se bate într-o versiune foarte slabă, la ceadversari am văzut până acum", a declarat Doroftei dupămeci.

Pugilistul Lucian Bute şi-a apăratcu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoriasupermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prinKO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a10.000 de spectatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO