ZF 24

Două profesoare din Braşov au pariat 20.000 de euro pe o frizerie pentru copii

Două profesoare din Braşov au pariat 20.000 de euro pe...

Autor: Corina Mirea

27.04.2014, 11:02 1515
Andreea Gîlea, 37 de ani, şi Ana Sîrbu, 33 de ani, profesoare de chimie, respectiv de limba română la un liceu din Braşov, au decis în urmă cu doi ani să transforme plăcerea de a lucra cu cei mici într-un business pentru copii.
 
Astfel, câteva luni mai târziu, aproape de începutul iernii, cele două au reuşit să îşi deschidă o frizerie în centrul oraşului în care au investit aproximativ 20.000 de euro.
 
„Ne-am hotă­rât să deschidem frizeria pentru că la momentul respectiv ni s-a părut o nişă insuficient exploatată în Bra­şov. Cea mai mare parte a investiţiei a fost alocată pentru amenajarea spaţiului stradal situat în centrul oraşului, iar cel mai dificil a fost să găsim personal dispus să tundă şi să aibă răbdare cu copiii“, spune Andreea Gîlea. Ea precizează că brandul Chiţibuş nu este format numai din frizeria pentru copii, ci şi dintr-un spaţiu (magazin) cu articole vestimentare pentru cei mici (Chiţishop) precum căciuli, şosete, colanţi sau fulare şi un mic bar unde copiii pot bea un fresh de portocale, iar părinţii o cafea. În plus, frizeria are amenajat şi un spaţiu de joacă pentru cei mici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO