Dragoş Damian, Terapia Cluj: Trei fabrici de medicamente se află în şomaj tehnic, iar două reprezentanţe sunt în în procedura de închidere

21 mar 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Trei fabrici de medicamente se află în şomaj tehnic, iar două reprezentanţe sunt în procedura de închidere, ceea ce reprezintă un risc pentru pacienţii români de a nu găsi chiar şi medicamentele uzuale, a spus Dragoş Damian, directorul general al Terapia Cluj, subsidiara indienilor de la Sun Pharma şi unul dintre cei mai mari producători şi exportatori din industria locală de medicamente.

El nu a dorit să precizeze care sunt aceste companii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
medicamente
, inchidere
, fabrici
, cluj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide