ZF 24

Dupa 20 de ani in GE si Chase Manhattan, Stephen Drotter: Multi dintre managerii de resurse umane fac room service

04.05.2008, 15:20 17

In urma cu 35 de ani, Stephen Drotter facea parte dintr-un grup care punea bazele planului de succesiune in cardul General Electric, sistem care functioneaza si astazi si care a fost extins in mai multe corporatii din intreaga lume, ca Novartis, IBM sau Goodyear.

A facut 16 planuri de succesiune pentru pozitii de CEO, a refacut designul organizational al unora dintre cele mai mari copmanii din lume si este coautor al uneia dintre cele mai simple carti despre leadership.

"Cresterea nu inseamna sa ajungi mai mare, ci sa faci lucrurile mai bine. Lucrez pe partea umana a businessului, care e tot un business, cu precizarea ca nu etse vorba despre bani, ci despre oameni si despre felul in care pot fi cuantificate rolul si pozitia lor in organizatii", isi sitetizeaza ideile Stephen Drotter intr-un interviu acordat ZF.

Cititi in suplimentul ZIARULUI FINANCIAR de luni, Profesii, cum apar managerii slabi in organizatii si ce promovari pot destabiliza businessul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO