ZF 24

După câştiguri de peste 8 milioane de dolari din "Gangnam Style", starul pop Psy vrea să dea o nouă lovitură. Vedeţi aici noul videoclip care a strâns 19 milioane de vizualizări în 24 de ore

După câştiguri de peste 8 milioane de dolari din...

Autor: Ştefan Stan

14.04.2013, 14:37 2523

După hit-ul Gangnam style, care a generat câştiguri de peste 8 milioane de dolari, Psy doreşte să impresioneze prin lansarea unui nou single, „Gentleman M/V”.

Devenit cel mai vizualizat video de pe youtube, cu peste 1,5 miliarde de vizualizări, Gangnam style” a adus sud-coreanului câştiguri record de peste 8 milioane de dolari.

Noua piesă a artistului a fost lansată sâmbătă pe canalul său oficial de youtube, în mai puţin de o zi ajungând la aproape 19 milioane de vizualizări.Toată lumea se întreabă dacă a doua tentativă a artistului de a inova piaţa muzicală cu o abordare proaspătă va împărtăşi succesul Gangnam Style, sau dacă Psy va fi cea mai mare apariţie muzicală cu un singur hit. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO