ZF 24

Dupa ce a restructurat mai multe companii din Rompetrol, Adrian Volintiru ar putea duce Relad pe Bursa din Londra

21.05.2008, 22:15 27

Adrian Volintiru (41 de ani), fostul director financiar al Rompetrol Downstream, a parasit compania fondata si condusa de Dinu Patriciu pentru a ocupa functia de Group CFO in compania farmaceutica Relad, scrie revista BUSINESS Magazin.

Saptamana trecuta a fost complicata pentru Adrian Volintiru, fostul director financiar al Rompetrol Downstream si omul care s-a ocupat de restructurarea mai multor companii din grupul fondat de Dinu Patriciu, precum rafinariile Vega si Petromidia. A avut de ales intre doua oferte - una de director financiar al Upetrom 1 Mai Ploiesti, companie care face parte din grupul de firme Upetrom Group, controlat de omul de afaceri Gabriel Comanescu si cealalta de director financiar al grupului Relad Pharma, a doua companie de distributie de medicamente de pe piata.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine de ce a fost Adrian Volintiru atras de oferta de la Relad si ce planuri de viitor are pentru compania farmaceutica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO