ZF 24

După seria de promoţii lansate de Ryanair, Wizz Air şi Tarom, încă o companie aeriană intră în luptă: Cu ce ofertă vine Qatar Airways pentru clienţii români

După seria de promoţii lansate de Ryanair, Wizz Air şi...

Autor: Ştefan Stan

21.09.2015, 15:04 6653

Qatar Airways urmează în seria de reduceri de călătorie şi plusează cu o ofertă pentru clienţii din România. Aceştia vor avea posibilitatea de a-şi rezerva cǎlǎtorii cǎtre o selecţie de destinaţii de top din reţeaua sa, la tarife reduse substanţial, potrivit unui comunicat de presă al companiei. 

Ȋncepând de astǎzi pânǎ pe 27 septembrie 2015, clienţii din România îşi pot rezerva biletele de avion la tarifele promoţionale fie prin intermediul site-ului qatarairways.com/ro, fie direct la sediul Qatar Airways din Bucureşti sau prin intermediul unei agenţii de turism preferate. Cǎlǎtoriile vor putea fi efectuate în intervalul 21 septembrie – 07 decembrie 2015.

"Aceasta promoţie le va da ocazia pasagerilor Qatar Airways de a descoperi şi a se bucura de produsele şi serviciile care ne-au adus recunoaşterea mondialǎ. Aceastǎ campanie promoţionalǎ este modul prin care dorim sǎ ne exprimǎm mulţumirea faţǎ de pasagerii noştri pentru susţinerea pe care ne-au arǎtat-o de-a lungul timpului, prin alegerea constantǎ a serviciilor noastre”, a spus Ferit Aksun, Qatar Airways Country Manager. 

Câteva dintre aceste destinaţii sunt: Mumbai, Bangkok, Singapore, Hong Kong, Colombo şi Dubai.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO